Fri fragt på ordre over 399 DKK / Levering indenfor 2-5 hverdage

Behandlinger

Skønhed & velvære i Holbæk

Om / Introduktion

Det kan være svært at find ud af hvilken ansigtsbehandling man skal vælge. Derfor har jeg udelukkende afsat en tid som du kan booke. Så kan vi når du kommer drøfte hvad vi skal arbejde på. Der vil altid indgå en hudanalyse når du kommer, det er denne vi tager en drøftelse ud fra. Egentlig er det så tiden vi har, der afgør hvor meget tid vi har til at behandle. Der vil altid indgå en afrensning af din hud, peeling, massage og afsluttende produkter. Alt det ind imellem finder vi ud af fra gang til gang. Hudens tilstand ændrer sig baseret på hvordan du har det rent mentalt, årstid, grad af UV-påvirkning, hormonbalance men også hvad du spiser.

Uanset hvilken behandling du vælger om det er massage, farvning af vipper eller bryn eller måske en CACI-behandling, så er det alle effektive behandlinger og min koncentration er 100% fokuseret på dig, mens du er her.

Behandlinger

Her vælger du den tid du gerne vil behandles. Der vil altid indgå en hudanalyse, afrens, massage, peeling og maske. Mængden af behandling vil det være tiden der afgør, det er op til dig. Vi finder sammen ud af hvad der skal arbejdes på. Hudtilstanden kan sagtens være forskellig fra gang til gang, derfor vil den enkelte ansigtsbehandling være skræddersyet til dig.

Hvis du ikke går med så meget makeup eller bare gerne vil have mere markerede øjne og øjenbryn kan det være en god ide at få dem farvet. At få rettet øjenbryn med voks kan ligeledes løfte øjenlåget mere og det ser utrolig flot ud.

Jeg anvender Lycon i mine voksbehandlinger. Lycon er kendt for at pleje, beskytte og bevarer hudens barriere intakt både før, under og efter en voksbehandling. Alle produkterne fra Lycon er fremstillet af den fineste, naturlige harpiks, bivoks og aromaterapi, der giver fremragende resultater og fjerner genstridige hår.

Ønsker du afslapning fra dagligdagens stress og jag, kan det give god mening at booke en massage. Det afslapper dine muskler og sætter dit stressniveau ned, hvilket er godt for dit velbefindende. At få masseret musklerne øger ligeledes blodgennemstrømningen, så de bedre bliver iltet samt optimere udskillelsen af affaldsstoffer. Du vil gå herfra afslappet og med øget velvære.

Mikrostrøm giver små bitte impulser til kroppens i forvejen bioelektriske felter som findes i hele vores krop. Fornemmelsen af impulserne er nærmest sub-sensoriske, hvilket vil sige at man kun mærker en let prikkende fornemmelse. Til at starte med blev behandlingen anvendt i det medicinske felt til at afhjælpe blandt andet pludselige opståede lammelser i ansigtet, optræning af ansigtsmuskulatur efter slagtilfælde, men nu også internationalt på brandsårsafdelinger i forbindelse med sårheling.

Booking

Telefon: +45 29 93 92 98
E-mailsusanne@klinikhojgaard.dk

Adresse: Ewalds Have 80, 4300 Holbæk

Updating…
  • Ingen varer i kurven.

10% på første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% på dit første køb på webshoppen. Rabatten gælder ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet. Du modtager rabatkoden via email.