Fri fragt på ordre over 399 DKK / Levering indenfor 2-5 hverdage

Ansigtsbehandlinger

Om / Introduktion

Alle ansigtsbehandlinger vil blive skræddersyet efter din huds specifikke behov. Den kan sagtens ændre sig fra gang til gang. Dette afhænger af årstid, cyklus, stressniveau, din kost og meget andet.

I alle ansigtsbehandlinger vil en hudanalyse være udgangspunktet for, hvad der arbejdes på sammenholdt med dit specifikke ønske.

En ansigtsbehandling vil som oftest indeholde afrensning, peeling/booster, massage af ansigt, nakke og decoleté, maske samt afsluttende produkter. Der vil ofte blive anvendt smertefri men meget effektiv mikrostrøm med medmindre du har pacemaker, ICD eller CRT. Graden af behandling med mikrostrøm, tages der stilling til, når du har fået din hudanalyse. Dette vil gøre ansigtsbehandlingen mere intensiv og målrettet.

Du booker ansigtsbehandling efter hvor lang tid jeg skal arbejde med din hud. Jo længere tid jo mere dybdegående kan jeg komme ved hver behandling. Den målrettede behandling til din hud, finder vi under hudanalysen, så den bliver skræddersyet og passer til dig uanset hvilken tid du har booket. Om det er acne, pigmentering, solskadet hud, rødme i huden eller ældningstegn, med Environ/ Biologique Recherche kan der arbejdes på alle hudtilstande og typer.

Huden er kroppens største organ og er vores første beskyttelse imod udefra kommende påvirkninger såsom sol, kulde, mikroorganismer og generelt miljøpåvirkninger. Det er utrolig vigtigt at passe godt på den. Helt optimalt bør du have en ansigtsbehandling hver 6-8 uge.

Du vil altid blive vejledt i hvordan du bedst plejer din hud derhjemme efter endt behandling. Hvis du udelukkende har brug for at blive vejledt i den rigtige hudpleje til netop din hud, kan du booke en hudanalyse, som er gratis.

Ansigtsbehandlinger

Her vælger du den tid du gerne vil behandles. Der vil altid indgå en hudanalyse, afrens, massage, peeling/booster og maske. Mængden af behandling vil det være tiden der afgør, det er op til dig. Vi finder sammen ud af hvad der skal arbejdes på. Hudtilstanden kan sagtens være forskellig fra gang til gang, derfor vil den enkelte ansigtsbehandling være skræddersyet til dig.

I ansigtsbehandlingen anvendes de professionelle hudplejebrands Environ Skincare og Amazing Space.

30 min. / 400 kr.  (Amazing Space behandling)

60 min. / 750 kr.  (Amazing Space Face Workout)

60 min. / 700 kr. (-20% ved teenage behandling 13-19år) 

75 min. / 825 kr.

90 min. / 995 kr.

Her anvendes udelukkende produkter fra Environ Skincare sammen med DF apparat.

60 min. / 800 kr  

75 min. / 950 kr

90 min. / 1095 kr

Booking

Telefon: +45 29 93 92 98
E-mailsusanne@klinikhojgaard.dk

Adresse: Ewalds Have 80, 4300 Holbæk

Updating…
  • Ingen varer i kurven.

10% på første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% på dit første køb på webshoppen. Rabatten gælder ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet. Du modtager rabatkoden via email.