Fri fragt på ordre over 399 DKK / Levering indenfor 2-5 hverdage

CACI Synergy

Om / Introduktion

CACI har eksisteret siden 1992. Mikrostrøm giver små bitte impulser til kroppens i forvejen bioelektriske felter som findes i hele vores krop. Fornemmelsen af impulserne er nærmest sub-sensoriske, hvilket vil sige at man kun mærker en let prikkende fornemmelse. Til at starte med blev behandlingen anvendt i det medicinske felt til at afhjælpe blandt andet pludselige opståede lammelser i ansigtet, optræning af ansigtsmuskulatur efter slagtilfælde, men nu også internationalt på brandsårsafdelinger i forbindelse med sårheling. Dette på grund af kombinationen af mikrostrøm og LED lyssterapi. Derfor kalder man det også i skønhedsbehandlinger for ikke-kirurgisk ansigtsløft. Det har effekt allerede efter første gang. Dog er det jo aktivering af muskulatur som skal blive ved med at blive trænet, derfor kræves en vedligeholdelsesbehandling for at få en varig effekt. Lige som muskulaturen i resten af vores krop som også skal holdes ved lige.

Da der er tale om lavfrekvent mikrostrøm givet over en modificeret bølgelængde, for at sikre at man ikke oplever ubehag, betyder det også, at ikke alle kan modtage behandlingen. Blandt andet hvis man har en pacemaker, det gælder alle slags inklusiv hjertestarter pacemaker. Inden din behandling vil jeg spørge dig, så vi ikke er i tvivl om du kan modtage behandlingen.

Du vil opnå en effekt af behandlingen allerede efter første behandling, dog vil den ikke være varig. Det kræver typisk 10 gange med kort interval med efterfølgende vedligeholdelse hver 4-6 uge. Her vil du så også opnå en markant forbedring hvor både dine ansigtsmuskler vil være tonet men også din hud vil fremstå sund med en smuk glød.

Behandlinger

Til den trætte, fugtfattige og triste hud som trænger til et fugtboost.

Heri indgår blandt andet afrens, peeling, ansigtsmassage, Hydro Mask som med hjælp fra CACI Synergy mikrostrøm giver en dybdegående virkning, hvor huden bliver gennemfugtet og fyldt med energi. Der anvendes altid afsluttende produkter når din behandling er slut.

850 kr. / 60 min.

Ansigtsbehandling til dig som ønsker en renere hud, med synligt flottere glød.

Heri indgår blandt andet afrens, peeling med mikrodermabrasion (slibning) eller med mikrostrøm, fokus på specifikt område hvor der anvendes mikrostrøm for bedre heling eller mindskning af linjer, LED lysbehandling for at generere fylde og elastitet i huden samt dulme rødme og irritation, maske som giver intens fugt som er med til at optimere hudens barrierer. Der anvendes altid afsluttende produkter når din behandling er slut.

1.100 kr. / 75 min.

Resultatgivende ansigtsløft ved hjælp af CACI mikrostrøm.

Her indgår blandt andet afrens, løft med CACI, der arbejdes ind imellem på fokusområder med linjer hvor der ønskes yderligere dybdegående virkning, maske afstemt efter hudtype samt afsluttende produkter. Den mest virkningsfulde behandling ses ved behandling 2 gange om ugen over ca. 5 uger og herefter vedligeholdelse hver 4-6 uge. Ved køb af forløb med 10 behandlinger (betales af 1 eller 2 gange) gives der 20% rabat.

1.300 kr. / 90 min.

Musklerne omkring kæbe/nedre ansigt vil blive bearbejdet med mikrostrøm og LED lysterapi. Dette giver tilsammen båd toning og løft af musklerne men også den beroligende, stimulerende og helende virkning fra LED lysterapien. gives der 20% rabat. Den mest virkningsfulde behandling ses ved behandling 2 gange om ugen over ca. 5 uger og herefter vedligeholdelse hver 4-6 uge. Ved køb af forløb med 10 behandlinger (betales af 1 eller 2 gange) gives der 20% rabat.

510 kr. / 30 min.

Resultatgivende behandling af øjenomgivelserne som både giver et synligt løft men også en dyb gennemtrængning af plejende ingredienser til de sarte øjenomgivelser.

Her indgår afrens, løft med mikrostrøm, øjenmaske med opbyggende hyaluronsyre, agurkekstrakt, niacinamid samt grøn te. Herefter afsluttende produkter. Den mest virkningsfulde behandling ses ved behandling 2 gange om ugen over ca. 5 uger og herefter vedligeholdelse hver 4-6 uge. Ved køb af forløb med 10 behandlinger (betales af 1 eller 2 gange) gives der 20% rabat.

510 kr. / 30 min.

I en tid hvor vi vasker hænder og spritter dem af i tiltagende grad, oplever vi øget tendens til udtørrede hænder. Specielt også i vintertid kan hænderne blive udtørrede. Med CACI antiage behandling af hænderne vil din hænder blive afrenset, der vil blive lagt en handske maske på og hænderne bliver lagt i handsker i et specielt ledende materiale som giver mikrostrøm. De små elektriske impulser vi forbedrer hudens fasthed og booste cirkulationen. Derudover vil optagelsen af de plejende og fugtende ingredienser i masken blive fremmet. Dine hænder vil efterfølgende føles bløde, hydrerede og huden mere fast.

400 kr. / 30 min.

Booking

Telefon: +45 29 93 92 98
E-mailsusanne@klinikhojgaard.dk

Adresse: Ewalds Have 80, 4300 Holbæk

Updating…
  • Ingen varer i kurven.

10% på første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% på dit første køb på webshoppen. Rabatten gælder ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet. Du modtager rabatkoden via email.