Fri fragt på ordre over 399 DKK / Levering indenfor 2-5 hverdage

Massage & kropsbehandlinger

Om / Introduktion

Ønsker du afslapning fra dagligdagens stress og jag, kan det give god mening at booke en massage. Det afslapper dine muskler og sætter dit stressniveau ned, hvilket er godt for dit velbefindende. At få masseret musklerne øger ligeledes blodgennemstrømningen, så de bedre bliver iltet samt optimere udskillelsen af affaldsstoffer. Du vil gå herfra afslappet og med øget velvære.

Behandlinger

Fantastisk ansigtsmassage, som afspænder dine muskler, ilter dem og afhjælper ophobede affaldsstoffer. Du vil opleve total afslapning og vil gå herfra med fornyet energi.

325 kr. / 30 min.

Oplev at blive afstresset og afslappet ved denne fantastiske massage. Du vil blive masseret på ryg, arme, ben og decoleté. Dine muskler vil blive iltet og du vil opleve fornyet energi.

650 kr. / 60 min.

Forebyg spændinger i nakke og skuldre med denne velværemassage. Hele ryggen og nakke vil blive masseret, musklerne vil blive iltet og føles afspændte. Afstressende massage.

325 kr. / 30 min.

Denne behandling er for dig der ønsker den mere naturlige vej til reduktion af rynker, mere naturlig glød og afspænding af musklerne men også for dig der får botox og har lyst til at prøve den mere alternative vej. Japansk Lifting består af zoneterapi, kinesisk og japansk akupressur og sydamerikanske indianeres behandlingsteknikker.

I virkeligheden bygger Japansk Lifting på den tanke, at også ansigtsmusklerne har behov for gymnastik for at forblive spændstige og ungdommelige. Helt afgørende er det også, at zoneterapipunkterne i ansigtet er forbundet til kroppens indre organer. Er der ubalancer i dele af kroppens organer, kan det aflæses i ansigtets linjer. Japansk Lifting har ved hjælp af ansigtszoneterapien og lymfe drænagen en positiv indflydelse på ubalancerne og dermed også på ansigtshudens tekstur. I forbindelse med Japansk Lifting stimuleres 24 akupunkturpunkter, blodcirkulationen øges, toksiner fjernes, væv iltes, og kollagen- og elastinproduktionen stimuleres. Rynker og poser under øjnene reduceres, og huden opstrammes. Der anvendes Hybenkerne olie til massagen, som er spækket med antioxidanter samt vitaminer

Behandlingen startes altid med afrensning af din hud, herefter Gua Sha og cupping. Der udføres japansk massage, som afsluttes med en afkølende maske og afsluttende produkter.

795 kr. / 60 min.

Forkæl dig selv med en rygbehandling. Det kan være svært at nå om på ryggen, hvorfor huden her ofte er overset. I denne behandling indgår afrens, peeling, evt. dybderens, maske, afsluttende creme.

550 kr / 45 min.

Booking

Telefon: +45 29 93 92 98
E-mailsusanne@klinikhojgaard.dk

Adresse: Ewalds Have 80, 4300 Holbæk

Updating…
  • Ingen varer i kurven.

10% på første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% på dit første køb på webshoppen. Rabatten gælder ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet. Du modtager rabatkoden via email.