Fri fragt på ordre over 399 DKK / Levering indenfor 2-5 hverdage

Voksbehandlinger

Om / Introduktion

Jeg anvender Lycon i mine voksbehandlinger. Lycon er kendt for at pleje, beskytte og bevarer hudens barriere intakt både før, under og efter en voksbehandling. Alle produkterne fra Lycon er fremstillet af den fineste, naturlige harpiks, bivoks og aromaterapi, der giver fremragende resultater og fjerner genstridige hår. Inden du skal vokses (bortset fra ansigt), er det vigtigt at du lader dine hår gro så de er ca. 0,5 cm. lange. Det gør at de fleste hår kommer med hver gang. Hårene vokser i forskellige tempi, derfor går der et antal behandlinger før vi når alle stadier igennem. Mest optimalt skal du vokses hver 4. uge.

 

Behandlinger

Hage

75 kr.

Overlæbe

75 kr.

Hele ansigt inkl. bryn

450 kr.

Underansigt inkl. overlæbe

250 kr.

Mave/ryg

350 kr.

Axil (under armene)

100 kr.

Arme/skuldre

250 kr.

Brazil / ved bestilling hv. 4. uge

450 / 380 kr

Bikini

200 kr.

Halve ben inkl. knæ

300 kr.

Halve ben inkl. knæ og bikini

450 kr.

Hele ben

450 kr.

Hele ben inkl. bikini

600 kr.

Lycon

LYCON har sin oprindelse fra Australien. Blev etableret i 1978 af Lydia Jordane som i dag er verdensførende voksspecialist, med Lycon som det mest testvindende voksbrand på verdensplan.

Lycon har altid sat en stor ære i at være kompromisløs når det gælder kvalitet, råvarer, viden, teknikker og præstation, og dermed skiller Lycon sig ud fordi det ikke kun er en hårfjerning, men en voksbehandling der plejer beskytter og bevarer hudens barriere intakt både før, under og efter en voksbehandling.

Alle produkterne fra Lycon er fremstillet af den fineste, naturlige harpiks, bivoks og aromaterapi, der giver fremragende resultater og fjerner genstridige hår. Voksen fra Lycon anvendes ved lave temperaturer, er meget mild og er nem at påføre. Derved opnås en plejende og fugtende effekt i luksusklassen for selv den mest sensitive hud.

Booking

Telefon: +45 29 93 92 98
E-mailsusanne@klinikhojgaard.dk

Adresse: Ewalds Have 80, 4300 Holbæk

Updating…
  • Ingen varer i kurven.

10% på første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% på dit første køb på webshoppen. Rabatten gælder ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet. Du modtager rabatkoden via email.