Fri fragt på ordre over 399 DKK / Levering indenfor 2-5 hverdage

Environ Skin Care

Om / Introduktion

Environ Skin Care er en sydafrikansk hudplejeserie udviklet af Dr. Desmond Fernandes, pioner indenfor videnskabelig hudpleje, A-vitamin step-up systemer og skin needling. Environ skin care har været på markedet i 30 år.

Environ Skin Care er baseret på det enestående samspil mellem medicinsk viden og produkter med aktive indholdsstoffer. Alle produkter er baseret på forskning samt udvikling i indhold og brug af bl.a. antioxidanter og højtkoncentreret A & C-vitamin. Environ® adskiller sig fra andre A-vitaminserier ved at tilbyde et optrapningssystem, hvor man starter med den laveste dosis for at hjælpe med at opbygge retinoid receptorerne i huden og derefter bringes man step-by-step op til den højeste mulige dosis, som tillades til brug i kosmetikbranchen.

Det er videnskabeligt bevist, at A-vitamin hjælper med at genopbygge og genopfriske usund hud. Environ er med sine høje doser af A-vitamin med til at fjerne pigmentforandringer, mindske porer, balancere uren hud, reducerer rynker og beskytte mod hudkræft.

Environ® anvender udelukkende ingredienser af højeste kvalitet og friske aktive vitaminer til fremstilling af produkterne. Vitaminerne er testet af Vitamininstituttet i Lausanne. Produkterne er hypo allergene og indeholder ikke farvestoffer. Konserverings- og duftstoffer anvendes kun, hvis absolut nødvendigt. Alle produkter kontrolleres regelmæssigt, af tre uafhængigt autoriserede kontrollerende instanser indenfor biokemi, mikrobiologi og vitaminforskning.

Ved alle behandlinger anvendes det revolutionerende DF-apparat, der får de aktive ingredienser til at penetrere 40 x dybere ind i huden. Der anvendes både Iontoforese (galanisk jævnstrøm) & Sonoforese (ultralyd) – begge på èn gang.

Produkterne i Environ’s hudplejeserie kan anvendes af alle uanset alder eller hudtype, og er beregnet til både kvinder og mænd.

Produkter

Updating…
  • Ingen varer i kurven.

10% på første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% på dit første køb på webshoppen. Rabatten gælder ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet. Du modtager rabatkoden via email.