Fri fragt på ordre over 399 DKK / Levering indenfor 2-5 hverdage

Om

Klinikken & Susanne Højgaard

Klinikken

Min klinik blev skabt for at kunne tilbyde en både visionær men også innovativ klinik. I klinikken vil du opleve, at der er hyggeligt og stemningsfyldt men meget vigtigt roligt og afslappende. Derfor er min klinik lukket ved enhver behandling. Hvis du har lyst til at komme forbi eller bare se klinikken, få vejledning eller købe de produkter du mangler, så er du meget velkommen til at ringe eller maile, så vi kan finde en tid hvor der ikke er kunder til behandling.

Hos mig skal du kunne føle dig tryg, opleve nærvær samt vide at du er i kompetente hænder. Derfor har jeg fokus på at uddanne mig og følge med i den nyeste viden og teknologi. Jeg vægter det naturlige og ægte meget højt, hvorfor fokus er din naturlige skønhed. Jeg anvender højteknologiske teknikker men også massageteknikker der er over 100 år gamle, alt sammen for at optimere din huds sundhed og din krops velvære. Jeg anvender kun produkter som jeg kan stå 100% inde for. Med mine produkter vil du blive garanteret effektive behandlinger baseret på det enestående samspil mellem medicinsk videnskab og produkter med aktive indholdsstoffer. Alle produkter er baseret på forskning samt udvikling af indhold.

Din behandling er baseret på tid, din tid. Ved hver ansigtsbehandling vil der altid indgå en hudanalyse inden behandlingens start. Der vil ikke være én behandling der er ens, da forskellige teknikker og produkter vil blive anvendt afhængig af fokus og hudtilstand. Dette kan sagtens ændre sig fra gang til gang. Du kan forvente at vi sammen kan skabe resultater, enten ved at udbedre de tilstande din hud har eller at vedligeholde den. Derfor vil du opnå det største udbytte ved, at fortsætte det gode arbejde på din hud hjemme med gode hudpleje rutiner.

Du kan ligeledes booke afslappende massager så den stressede hverdag kan komme på afstand. Massage vil skabe en større iltning af dine muskler samt detoxe for affaldsstoffer. Ligeledes vil du rent mentalt være afslappet når du går herfra.

Glæder mig til at se dig.

Velkommen til Klinik Højgaard.

Susanne Højgaard

Jeg har arbejdet som sygeplejerske nu igennem de sidste 21 år. I en stor del af mit virke har jeg haft fokus på teknologi og innovative løsninger med omsorg for den enkelte som omdrejningspunkt.

Denne klinik blev grundlagt, da jeg gerne ville skabe et sted med ro, nærvær og professionalisme. Ligeledes med kvalitet og effektivitet som den bærende grundsten. Du skal kunne føle dig tryg ved mit arbejde og føle at der sker noget hver gang.

Målet med min behandling er: ”at udføre effektive behandlinger med professionalisme, helhed og overskud. At du går herfra klogere på din egen hud og ikke mindst men vigtigt, at tiden har været din”.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen hos Klinik Højgaard.

Susanne Højgaard

Kontakt

Telefon: +45 29 93 92 98
E-mailsusanne@klinikhojgaard.dk

Adresse: Ewalds Have 80, 4300 Holbæk

Åbningstider

Bemærk at døren altid er lukket, når jeg er i gang med behandlinger.

Hvis du ønsker, at kigge forbi for at købe produkter eller tage en snak om huden med videre, skal jeg kontaktes via telefon eller mail. Herved kan vi aftale en tid der passer os begge.

Mandag: Kun efter aftale
Tirsdag: Kun efter aftale
Onsdag: Kun efter aftale
Torsdag: Kun efter aftale
Fredag: Kun efter aftale
Lørdag: Kun efter aftale
Søndag: Lukket

Updating…
  • Ingen varer i kurven.

10% på første ordre

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% på dit første køb på webshoppen. Rabatten gælder ikke på gavekort og i forvejen nedsatte varer.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet. Du modtager rabatkoden via email.